Skoči na vsebino

Članarina

UGODNOSTI


Članarina za leto 2023

za aktivne člane65,00 EURvpisnina za nove člane10,00 EUR
za upokojence in mlade fizioterapevte*25,00 EURvpisnina za nove člane5,00 EUR
za študente**15,00 EURvpisnina za nove člane2,50 EUR

* do članarine za mlade fizioterapevte so upravičeni študenti dodiplomskega in podiplomskega študija, ki so
zaposleni in/ali starejši od 27 let, s priloženim potrdilom o vpisu za tekoče študijsko leto
* do članarine za mlade fizioterapevte so upravičeni fizioterapevti prvo leto po zaključenem dodiplomskem ali podiplomskem študiju, ki niso zaposleni (izjema je delovno mesto pripravnika), s priloženo kopijo diplome/ magisterija
** do članarine za študente so upravičeni študenti dodiplomskega in podiplomskega študija, ki niso zaposleni in so mlajši od 27 let, s priloženim potrdilom o vpisu za tekoče študisko leto

Članarina za tekoče leto velja do 15. 2. prihodnjega leta, ne glede na to kdaj v tekočem letu (1. 1.-31. 12.) je bila plačana.

Spletna registracija

Z namenom boljše uporabniške izkušnje, večje preglednosti in lažjega komuniciranja ter obveščanja smo se v okviru prenove spletne strani odločili tudi za spletno registracijo tako obstoječih kot tudi novih članov/ic Združenja fizioterapevtov Slovenije.

Registrirajte se

Podaljšanje članstva (za že obstoječe člane)

Že obstoječi člani lahko, v kolikor se vaš status v preteklem letu ni spremenil, svoje članstvo podaljšate kar prek spleta. 

Podaljšajte članstvo

Physio.si

Vabimo vse, ki bi želeli (p)ostati člani Združenja fizioterapevtov Slovenije, da se včlanite/registrirate oziroma podaljšate svoje članstvo v ZFS.