Skoči na vsebino

Članstvo in registracija

Članstvo

Združenje fizioterapevtov Slovenije vabi vse diplomirane in višje fizioterapevtke in fizioterapevte ter študentke in študente dodiplomskega študijskega programa fizioterapije k včlanitvi v edino strokovno združenje na tem področju v Sloveniji. Članstvo v ZFS ne pomeni le pripadnost poklicu, temveč prinaša tudi nekatere ugodnosti.

Za včlanitev v ZFS potrebujete dokazilo o diplomi in strokovnem izpitu (za diplomirane/višje fizioterapevte/ke in upokojence/ke) oziroma potrdilo o vpisu (za študente/ke dodiplomskega študijskega programa fizioterapije).

Po opravljeni spletni registraciji članstva je potrebno plačati tudi članarino, ki velja do 15.2. prihodnjega leta, ne glede na to, kdaj v tekočem letu (1.1.-31.12.) je bila plačana.

* v sistemu boste potrjeni po prejemu nakazila članarine

VČLANITE SEPODALJŠAJTE ČLANSTVO

Registracija

Združenje fizioterapevtov Slovenije organizira strokovna izpopolnjevanja, na katera so vabljeni tudi fizioterapevte/ke, ki niso člani ZFS, ter tudi drugi strokovnjaki (npr. kineziologi, osebni trenerji, zdravniki, medicinske sestre,...). Pred prijavo na strokovno izpopolnjevanje je potrebno najprej opraviti brezplačno registracijo, ki vam omogoča tudi ogled nekaterih vsebin, ki so namenjene le registriranim uporabnikom in članom ZFS.

REGISTRACIJA NEČLANOV ZFS

Ugodnosti

Članarina za leto 2023*

za aktivne člane65,00 EURvpisnina za nove člane10,00 EUR
za upokojence25,00 EURvpisnina za nove člane5,00 EUR
za študente**15,00 EURvpisnina za nove člane2,50 EUR

Članstvo v sekcijah 

Sekcija fizioterapevtov zasebnikovletna članarina20,00 EUR
Sekcija fizioterapevtov za zdravje ženskletna članarina5,00 EUR

** Do študentske članarine v ZFS, so upravičeni člani do 27 let, ki niso zaposleni (izjema je zaposlitev na delovnem mestu fizioterapevt pripravnik) in izpolnjujejo vsaj enega od kriterijev:
– so študenti študijskega programa fizioterapija, 1. stopnje,
– so študenti študijskega programa fizioterapija, 2. stopnje,
– so “mladi fizioterapevti” prvo leto po zaključku študija na 1. ali 2. stopnji.

Članarina za tekoče leto velja do 15. 2. prihodnjega leta, ne glede na to kdaj v tekočem letu (1. 1.-31. 12.) je bila plačana.

Physio.si

Vabimo vse, ki bi želeli (p)ostati člani Združenja fizioterapevtov Slovenije, da se včlanite/registrirate oziroma podaljšate svoje članstvo v ZFS.